Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja ja graafisen alan markkinajohtaja Suomessa. Se valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja, jotka helpottavat ja kehittävät asiakkaiden liiketoimintaa. Granon palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti 26 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Grano Oy työllistää noin 1100 ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on 136,6 miljoonaa euroa.

Avainluvut

Liikevaihto

136,6 M€

Henkilöstö

1128

Omistusosuus

52,8 %

Hankintavuosi

2008

Miksi olemme mukana?

Grano on noussut alallaan selkeäksi markkinajohtajaksi ja suunnannäyttäjäksi Suomessa. Granon kasvua tukevat digitaalisen painamisen osuuden nousu ja digitaalisuuden luomat uudet palvelumahdollisuudet. Toimiala on hajautunut, mikä mahdollistaa merkittävät synergiahyödyt yritysliitosten kautta. Tavoitteenamme on edelleen edistää toimialan keskittymistä ja Granon strategisten osaamisalueiden vahvistamista valituilla yritysostoilla.

Ajankohtaista

Jukka-Pekka Vuori siirtyy Granon kaupalliseksi johtajaksi

Panostajan tytäryhtiö Grano Oy on nimittänyt kaupalliseksi johtajakseen 29.3.2016 alkaen VTM Jukka-Pekka Vuoren (48).

Lue lisää →

Grano osti startup-digitoimisto Luotan

Panostaja Oyj:n tytäryhtiö ja graafisen alan markkinajohtaja Grano Oy investoi digiosaamiseen ja osti startup-digitoimisto Luotta Oy:n osake-enemmistön.

Lue lisää →

Kiinnostuitko?