In English Jaa Jaa

11.11.2011

Flexim Securitylle kolmen miljoonan euron sopimus Turun kaupungin kulunvalvonta- ja työaikaseurantajärjestelmästä

Turun kaupunki on valinnut Flexim Security Oy:n kulunvalvonta- ja työaikaseurantajärjestelmänsä sopimustoimittajaksi. Kokonaisuudessaan hankkeen arvo nousee noin kolmeen miljoonaan euroon. Sopimus on kymmenvuotinen ja sisältää  kulunvalvonnan ja työajanseurannan lisäksi ruokailuseurannan laitteineen ja ohjelmistoineen.

- Kyse on ehdottomasti yhdestä turvallisuusalan merkittävimmistä sopimuksista Suomessa. Järjestelmä edustaa kulunvalvonnan ja työaikaseurannan suurinta kokoluokkaa sekä edistyneimpiä tietoturvaratkaisuja, Flexim Securityn toimitusjohtaja Jukka Laakso luonnehtii syntynyttä sopimusta.

Kulunvalvontajärjestelmä kattaa noin 190 rakennusta Turun kaupungin alueella sekä Turusta hallinnoituja yksiköitä. Valvontajärjestelmän piirissä ovat mm. sairaalat, terveyskeskukset, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset, vanhainkodit, museot, kirjastot, tekniset tilat, paloasemat ja toimistoja.

Järjestelmän kokonaiskäyttäjämäärä on alkuun noin 25 000 henkilöä, mutta järjestelmä mahdollistaa kaksinkertaisen määrän tunnisteita.

Flexim Security rakentaa järjestelmän valmiiksi puolessatoista vuodessa. Järjestelmään liitetään mm. 1319 kulunvalvontalukijaa, -ovia ja -portteja 1166 kappaletta, 174 valvottua ovea, porttia tai luukkua, 109 ohjattua tai aikaohjattua ovea sekä rikosilmoitinjärjestelmän liitynnät. Lisäksi toimitukseen kuuluu työaikaseuranta- ja lounaspäätteitä.

Flexim Security huolehtii sopimuskaudella myös ohjelmiston ylläpidosta, korjaushuollosta, akuston vuositarkistuksesta ja akustojen vaihdoista, verkonvalvonnasta, varmuuskopioinnista, dokumentaationhallinnasta ja koulutuksesta.

 

Lisätiedot: - Flexim Security; toimitusjohtaja Jukka Laakso, +358 400 601436 - Turun kaupunki; Projektipäällikkö Kalevi Larmo +358 40 1397302.

Panostaja-konserniin kuuluva Flexim Security Oy on Suomen johtava oviympäristöteknologioiden sekä turvallisuusteknologian ja -palveluiden asiantuntija. Yhtiön asiakassegmentit koostuvat kaupan sektorista, kiinteistön omistaja- ja palveluntarjoajista, julkisesta sektorista, teollisuudesta sekä pankki- ja vakuutusalan asiakkaista. Lisäksi yhtiö palvelee muita yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä rakenteelliseen lukitukseen ja sähköisiin valvontajärjestelmiin liittyvissä ratkaisuissa. Tuote- ja palvelutarjonta koostuu kulunvalvonta ja - työajanhallintaratkaisuista aina muihin turvallisuusteknologioihin, oviautomatiikkaan, lukitusratkaisuihin sekä näiden integroituihin ratkaisuihin. . Palvelut koostuvat suunnittelusta ja konsultoinnista eriasteisiin elinkaariratkaisuin. Yhtiön palveluksessa tänä päivänä on yli 180 työntekijää, ja sen liikevaihto oli vuonna 2010 lähes 22 miljoonaa euroa. www.flexim.fi

Panostaja on suomalainen, vakavarainen, yrittäjyyteen perustuva monialakonserni, joka luo elinvoimaisia yrityksiä ja yrityskokonaisuuksia.  Panostaja-konserniin kuuluu 12 liiketoiminta-aluetta, jotka työllistävät yhteensä yli tuhat suomalaista. Konsernin liikevaihto tilikaudella 2010 oli 140,5 miljoonaa euroa ilman tilikauden 2011 toteutetun irtaantumisen vaikutuksia. www.panostaja.fi

Julkaisujärjestelmä: Mediasignal